2 Pelanggan berlainan motel ini kongsi video menyeramkan sebagai bukti bilik tersebut berhantu. | Kool FM
Home > #CeriteraKool > 2 Pelanggan Berlainan Motel Ini Kongsi Video Menyeramkan Sebagai Bukti Bilik Tersebut Berhantu.

2 Pelanggan Berlainan Motel Ini Kongsi Video Menyeramkan Sebagai Bukti Bilik Tersebut Berhantu.

, Betul Ke?,

Kejadian ini berlaku di sebuah motel di Harlingen, Texas di mana seorang lelaki yang bermalam di salah sebuah bilik dan merakamkan kejadian menyeramkan yang di alaminya pada malam tersebut.

Kita mulakan dengan rakaman pertama daripada Frank Ramirez yang mengatakan dia melihat beberapa perkara aneh seperti telefon yang bergerak secara sendiri, tuala muka yang terjatuh sendiri dan pelbagai lagi. Untuk membuktikan dia tidak menipu, Frank telah merakam kejadian tersebut dan kalau anda berani, anda lihatlah sendiri. Memang ‘real’ weyh!

Tindakkan Frank yang cuba untuk berkomunikasi dengan ‘hantu’ tersebut juga sungguh berani. Di dalam video tersebut dia cuba menyuruh hantu tersebut mengalihkan barangan seperti sebelumnya dan cuba teka apa hantu tu lakukan? Nak tahu, tonton sendiri video bawah ni okay!

 

IDK what it is, but I know it was here. You be the judge.Hotel in Harlingen, Tx.

Posted by Potus Frank Ramirez on Friday, 28 July 2017

 

Frank sekali lagi memuat naik video menerangkan bahawa dia tidak menipu, selepas ramai yang mengatakan semua itu hanyalah ‘trick’ dan dia menggunakan wayar untuk menggerakkan semuanya.

 

Trying to debunk my own video with fishing line.

Posted by Potus Frank Ramirez on Tuesday, 1 August 2017

 

Selepas Frank, seorang lagi pengunjung yang bermalam di bilik sama mengalami pengalaman menakutkan itu. Dia menjelaskan bahawa TV nya terbuka sendiri, tuala bagai ditarik jatuh ke lantai dan bunyi orang menggunakan tandasnya sedangkan dia hanya tinggal berseorangan di bilik tersebut.

 

Turned on its own…

Posted by on Sunday, 30 July 2017

 

I can't explain what's going on here… but what just happened I'm leaving… I'll be back need to re group.

Posted by on Sunday, 30 July 2017

 

Posted by on Monday, 31 July 2017

 

Apa yang boleh dikatakan, mereka yang merakam video ini sungguh berani! Kalau iols yang kena kacau dengan hantu tu, dah lama angkat kaki cabut lari. Hiks!

 

 

 

 

Sumber : Onairwithryan

 

 

 

Leave a Reply